Najnovšie recenzie zo sekcie Horké čokolády a kakao
Patrí do obľúbenej ponuky v mojej kaviarni.
čokoládový nápoj neohúri, ale v rámci cenovej kategórie je to ok
Chutny napoj nam vyhovuje. Cakanka je proste vyborna.
tajný zdroj energie pre sestru
OK
Výborná, hustá, veľmi sladká...
Výborná, hustá, veľmi sladká....
- Super produkt lahodný
- Cena dobrá, chuť čokolády vyborná
- Spokojnosť odporúčam ju vyskúšať
Odporúčam ju vyskúšať
- Super za tú cenu
- So supermarketovými sa nedá porovnať ani náhodou
- Chuti ako tekutý puding
- S čokoládou to nemá nič spoločné
Som veľmi sklamaná. Viacej nekúpim.
Otrasne daco. Este aj granko chuti lepsie. Toto nema s cokoladou nic spolocne. Obycajny sladky kakaovy prasok. Viac nekupim.
Je to sice praskova cokolada ale zatial jedna z najlepsich co som mala moznost okostovat. Zamiesanie napoja podla navodu 25-30gr na 100-120 ml vody, napoj bol dost husty, vyborny.
Aj ked je to praskova cokolada zatial jedna z najlepsich vo som mala moznost okostovat. Davkovanie podla navodu 25-30gr na 100-120 ml vody. Napoj bol dost husty, vyborny.
je mozne z nej spravit silnu hustu horucu cokoladu
- chutné kakao, moje malé vnučky ho majú velmi radi
Chutne kakao
- velmi chutná čokoláda
Veľmi chutná čokoláda. Skúšala som aj iné značky a stále sa vraciam k tejto horúcej čokoláde. Zatiaľ som lepšiu nemala.
- výborné
- super
- kvalitne kakao, idealne na pecenie susienok alebo aj do kakaovej plnky roznych druhov kolacov
Urobil som zatiaľ dva hrnčeky rôznym spôsobom. Skúšam pomery mlieka a čokolády. Chuť je subjektívny vnem, ale ja som spokojný, zo začiatku horká a následne sa cítiť aj sladkosť. Po miernom ochladnuti hustá konzistencia, ale to už ostáva len kúsok lebo je vypita za horúca.
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »