Najnovšie recenzie zo sekcie Horké čokolády a kakao
Super.
Dobrá náhrada.
- Vyborna chut
- Vyborna chut
ešte sm nevyskúšala
kvalitné kakao
Karob je úžasný nielen farbou, ale hlavne obsahom živín pre náš organizmus. Pridávam ho do vesta pri pečení chlebíka, do raw vegan dezertov, koláčov, atď.
- Veľmi jemná
- Príjemná aróma
- Lahodná chuť
Veľmi jemná chuť, ktorú docenia ľudia naprieč generáciami, veľmi sa teším, keď ju uvarím synovcom. Je naozaj lahodná má klasickú chuť, ktorá nikoho neurazí, práve naopak - poteší. Touto čokoládou potešíte hociakú návštevu aj seba. Príprava ako u ostatných druhov tejto značky super jednoduchá a rýchla a nešetrite a urobte si ju s plnotučným mliekom. Ak aj máte radi šľahačku k čokoláde, k tomuto druhu ju vôbec nebudete potrebovať.
- Silnejšia chuť
- Krásna vôňa
- Pre čokoholikov
- Krásna farba, naozaj má červené tóny
Z tejto značky som vyskúšala 3 čokolády, odporúčam vyskúšať viaceré druhy, aby človek docenil ich rozdielnu chuť. Táto je tiež nesmierne chutná, naozaj ma prekvapil červenkastý farebný nádych a je krásne voňavá. Je silnejšia a so šľahačkou super pasuje. Odporúčam hlavne pre dospelých konzumentov, ktorí docenia špeci chuť a sú nároční. Super jednoduchá príprava. Jej konzumácie je u nás malým sviatkom :D
- Chuť
- Krásna aróma, jemne korenistá
- Príjemná textúra
- Veľmi dobrá jednoduchá a rýchla príprava aj v hrnci, netreba paru z kávovaru
Fakt veľmi chutná čokoláda, moja najmilšia, úžasne vonia, najlepšie pripraviť z plnotučného mlieka! :) cena úplne zodpovedá kvalite. Pochutí si každý, aj náročný čokoládovníci. Dá sa veľmi rýchlo a jednoducho pripraviť aj varením v hrnci. A skvelá je aj v kombinácii so šľahačkou.
Zatiaľ len dobré skúsenosti.
Dobrá na pečenie
- Skvelá chuť
Výborné kakao, odporúčam. Jedno z naj čo som kedy mal. S bežnými v obchode sa nedá ani porovnať
Vynikajúci produkt, chuť, vôňa, človek sa ľahko stane závislým na tejto čokoláde
ešte som nepoužila
Bola som sklamaná. Čakala som niečo hustejšie, niečo ako roztopenú čokoládu, ale bolo to skôr riedke kakao.
- velmi lahodna cokolada, chut kavy je prijemna, lahko sa rozpusta v mlieku alebo "len tak" pojeda. potajma na nu chodime do "tajnej skryse" :D
Zdravé, prírodné aj pre alergikov, obsahuje veľa vápnika
- Raw
- Vynikajuca chut
- Dobra cena
- Prakticke balenie nezabera tolko miesta ako krabicka
- Bio kvalita
Svetle jemne kakao malo super chut. Zvykli sme si nan doma, davame ho detom na kasu alebo do palaciniek. Tiez sa da rozmiesat so susenym mliekom a trochou cukru - robime z toho detom chutnu varenu cokoladu. Kakao prislo rychlo a bolo dobre zabalene aby sa obal neposkodil. Doypack ma uzavieratelny vrch a zabera menej miesta ako klasicka krabicka kakaa. Za mna oblubena vychytavka.
- super pochúťka za doberým obedom
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »